page-page ver 5

Arbeta hos oss


ARBETA HOS OSS

Intresserad av att arbeta hos oss?  Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Lediga tjänster

Café/Konferensbiträde

Hovmästare

Eventpersonal

Kock till Eatery Sundbyberg

Attraktiv arbetsgivare

Vårt mål är att vara restaurangbranschens mest attraktiva arbetsgivare. Nyckeln för att nå detta mål är att rekrytera och behålla de mest talangfulla kockarna och den mest serviceinriktade personalen.

Vi söker kontinuerligt efter branschens mest professionella, talangfulla och serviceinriktade hovmästare, kockar, serveringspersonal och ekonomibiträden som vill jobba i en familjär och utvecklande miljö.

Hör av dig till oss om du är intresserad av att veta mer!

Lokal organisation med central support

Varje Eatery-restaurang har en hovmästare och en chefskock. Tillsammans med övrig lokal personal utgör de det lokala Eatery-teamet. Hovmästaren ansvarar för restaurangmiljön, caféet, konferensen och är lokalt marknadsansvarig. Till hovmästaren rapporterar serveringspersonalen, ekonomibiträde och städpersonal. Chefskocken ansvarar för maten och inköp av råvaror. Till chefskocken rapporterar personalen i köket. Tillsammans med Eaterys övriga chefskockar sätter chefskocken menyerna.

Vi har gemensamma funktioner kring inköp, marknadsföring, personal- och ekonomifrågor för alla våra restauranger.

Anställningsvillkor och vidareutbildning

Anställningsvillkor – Eatery följer branschens villkor kring lön och övriga ersättningar. Utöver detta har våra anställda från och med sommaren 2018 tillgång till en rad förmåner via vår förmånsportal.

Medarbetarsamtal och fortbildning – varje medarbetare har medarbetarsamtal där individuella planer tas fram för kompetensutveckling. Eatery ordnar såväl gemensamma fortbildningsinsatser för hela eller delar av personalen, som individuella anpassade insatser för enskilda medarbetare.

Eaterys ledord finns med oss i vårt arbete

Eatery har hämtat inspiration från internationella miljöer där medvetna gäster vill ha ”value for money”. Våra ledord är:

Variation – hos oss ska man kunna äta varje dag i veckan. Gästerna erbjuds en omväxling i såväl smakupplevelser som i den fysiska miljön.

Lojalitet – vi är lojala med våra gäster och hoppas på deras lojalitet gentemot oss. Ett exklusivt medlemskap med rabatter erbjuds till våra stamgäster.

Pålitlighet – vi litar på varandra och anstränger oss för att överträffa förväntningarna från våra kunder och kollegor. Vi har bra råvaror och gästerna ska kunna veta exakt vad det är de äter.

Läs mer om vårt koncept under rubriken ”om Eatery” ovan.