index-page

Hej Didrik!

Hej Didrik!

Vi mötte upp Didrik inför öppningen av Eatery Sundbyberg i september.

Hej Didrik! Snart öppnar Eatery i Sundbyberg, vad kan du berätta om läget och lokalen?
Det känns fantastiskt kul att vi äntligen snart öppnar upp! Vi kommer ligga i hjärtat av Sundbyberg, rättare sagt i Grand Central på Järnvägsgatan med tunnelbanan näst intill. Restaurangen har en öppen och inbjudande planlösning med en välkomnande bar i mitten. Dessutom kommer tågrälsen framför byggnaden grävas ner och istället bli en park inom de närmsta åren. Det händer mycket i Sundbyberg vilket såklart är jättespännande!

Vad kan vi förvänta oss av Eatery Sundbyberg?
Förvänta er puls och mat för alla tillfällen – frukost, lunch, fika och middag. Vi kommer satsa på after work och vill vara det självklara valet dit man går med kollegor och vänner för goda drinkar och skön stämning. Vi kommer dessutom erbjuda en delisektion där man smidigt kan köpa med sig mat hem. Håll utkik i våra sociala kanaler vad som mer kommer hända hos oss på Eatery Sundbyberg!

Vad hittar vi på menyn?
Vi kommer erbjuda det bästa från världens alla hörn med en skandinavisk Eatery-touch, framtagen med mycket kärlek och passion från våra kockar.

Vad ser du mest fram emot?
Jag ser fram emot att få jobba oss in i ”Sunbybergarnas” hjärtan med hårt arbete i ett härligt team. Vi kommer även se till att erbjuda många roliga happenings så kom förbi med vänner, familj och kollegor för att tillsammans skapa den perfekta stämningen!